Tuš kabine

Izrađujemo tuš kabine po Vašoj meri, modernog dizajna, vrhunskog kvaliteta. Poboljšajte kvalitet svog života uz naše kvalitetne tuš kabine. Debljina stakla je 6 i 8mm, a sva stakla koja se peskiraju su zaštićena lakom koji služi kao zaštitni sloj koji sprečava hvatanje kamenca i drugih nečistoća na staklu. Ne preporučuje se izrada kabina od stakla debljine 4mm kao i montaža kabina sa hromiranim i niklovanim šarkama koje posle kraćeg vremena gube kvalitet, odnosno počinju da se ljušte i propadaju. Samo šarke od INOX-a/Prohroma osiguravaju trajnost vaše kabine na duži period.

Tuš kabine

Široki izbor modela i cena tuš kabina, omogućili su da one budu pristupačne svima, uz najbolji odnos cene i kvaliteta kako kod skupljih tako i kod jeftinijih modela.

Okovi

Okovi za tuš kabine izrađeni su od visokokvalitetnog mesinga (potom hromirani specijalnom tehnologojim kako bi imali savršene performanse i dugotrajnosti) ili od visokokvalitetnog prohroma u zavisnosti od modela.

Dizajn

Dizajnirajte sami svoju kabinu, birajte obradu stakla (providno, peskirano, peskirano po dezenu u vašoj želji ili dim staklo), poziciju vrata i dimenziju kabine.

ĆOSIĆ STAKLO

Adresa: Palih boraca 15
Poš. broj: 11351 Vinča
Mobilni: 060/5868-711
Fiksni: 011/8065-138
Web:cosicstaklo.rs
Indentifikacioni podaci-"Ćosić staklo"
© Copyright 2015 Ćosić staklo Autor | Milenko Milovanović